Tuotteet

Italialainen Bioline on innovatiivinen, luonnollisiin tuoksuihin, väriaineisiin ja kasviöljyihin pohjautuva ihonhoitosarja. Kaikki tuotelinjat valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista ja ne sisältävät runsaasti vaikuttavia aineita.

 

Biolinen hoitotuotteita käyttävät kosmetologit ovat ihonhoidon asiantuntijoita, joilla on käytössään viimeisin tietotaito, uusimmat tehoaineet sekä vaikuttavuutta lisäävät hoitometodit. Biolinen tuotteita on saatavilla sekä hoitolakäyttöön että kotihoitoon.

 

Rolf Stehr on ainutlaatuinen sveitsiläinen meikkisarja, jossa yhdistyvät hoitavuus, käytännöllisyys ja klassinen värivalikoima. Sarjasta löydät laatutuotteet niin arkimeikkiin kuin kestävään juhlameikkiin.

 

Luonnollinen kauneus on Rolf Stehrin kutsumus, joten hänelle on erityisen tärkeää, että tuotteiden vaikuttavat raaka-aineet tukevat ja täydentävät ihonhoitoa parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteet on valmistettu ilman mineraaliöljyjä ja niiden johdannaisia, joten ne  ovat erittäin ihoystävällisiä. Tuotteet ovat hajusteettomia eikä niitä ole testattu eläimillä.

 

KAUNEUSHOITOLA SIRKKA AITALA  |  Vapaudenkatu 8 A 7, 15110 Lahti  | sirkka.aitala@gmail.com |  puh. (03) 783 2276 / 040 563 0007  |